Monday, June 18, 2012

Girls Direction : 21OSA







Eelmises : 




Lõpuks hakkas mul igav . Pugesin teki alla ja proovisin uuesti magama jääda . Mõtlesin tänasele päevale . Huvitav, kas pargis oli tõesti Niall ? Ja poes ? Mulle meenus, see öö kui Niall passis mu akna all . Kas ta tõesti jälitab mind ? Või mulle lihtsalt tundub ? Oota, passis akna all ? See valgus – autotuled ?


Tõusin kiiresti voodist püsti . Panin kähku tuled põlema . Akna juurde jõudes ...






Edasi : 





Akna juurde jõudes, oli kuulda ainult ära sõitva auto häält . See oli Nialli auto, tundsin selle ära . Tuled ! Miks ma tuled põlema panin, ta ju märkas seda ja sõitis minema !!!! Issand kui Lollakas ma olen ! Aga kas ta tõesti jälitab siis mind ? Kuid MIKS ? Nende mõtetega jäin magama .


*Hommik*

Läksin vaikselt trepist alla . Karru veel magas . Otsustasin, et hakkan tegema pannkooke, nutella ja maasikatega .

Segasin taigna kokku ja hakkasin neid küpsetama panni peal . Vahepeal jõudis ka Karru alla . Ta läks elutuppa telekat vaatama, kuna ma ei luband teda kööki . Võtsin kaks pannkooki ning määrisin neile nutellat peale . Siis lõikasin maasikad väikesteks tükkideks . Ning lisasin pannkoogile . Keerasin need kokku ja pudistasin veel tuhksuhkrut ka peale .

,, Sööma ! ’’ hüüdsin Karrule . ,, Mm, nutella pannkoogid ! ’’ kilkas Karru kööki jõudes . Kallasin klaasidesse veel mahla ja hakkasime sööma .

,, Aga, mis täna teeks ? ’’ uuris Karru . ,, Emm, ma ei tea, läheks äkki spaasse ? ’’ pakkusin välja . ,, Jaa ! ’’ oli Karru kohe minuga nõus . Panin nõud nõudepesumasinasse ja läksin siis ülesse ennast korda seadma .

Nagu ka iga hommik, pesin nöo ja hambad, panin riidesse ning tegin meigi ja soengu . 

Riided, meik, soeng : 

527794_452917978069390_1087247468_n_large
407336_350634304963801_100000517041537_1428022_100247099_n_large
Tumblr_m27kydnm0o1qkqsamo1_500_large
522309_382626178439596_210560548979494_965498_826707159_n_large

Panin veel asjad kokku ja läksime siis Karruga tema juurde .

Ta läks majja . Mina ootasin teda autos . Huvitav, kas Niall on praegu ka kuskil siin ? EI, ma ei mõtle sellele enam . Varsti jõudis ka Karru ja me sõitsime spaasse .



,, Kellega sa seal msn’is räägid ? ’’ küsisin Karrult . ,, Chariga ’’ vastas ta lühidalt . ,, Mul on niiiiiii igav ’’ virisesin voodi peal pikutades . ,, Mhhm ’’ mõmises Karru . ,, Omg ’’ sõnasin, tõusin ja läksin oma koti juurde, võtsin seal bikiinid ning suundusin vannituppa riideid vahetama . 

Bikiinid : 

Tumblr_m567kxhdie1qgo15io1_500_large

Kui vannitoast välja tulin küsis Karru kohe ,, Kuhu sa lähed ? ’’ ,, Ujuma ’’ vastasin talle . ,, Oh, miks sa mulle ei ütlend ! ’’ ,, Issand, ise sa pidid ju Chariga rääkima, isegi ei kuuland mis ma sulle ütlesin ’’ ,, Sorri, aga ta rääkis mulle, et ... ’’ ei lasknud tal lõpetada ,, Ei huvita ’’ laususin . ,, Mhh, aga oota, ma tulen ka ! ’’ teatas tüdruk ja jooksis vannituppa riideid vahetama .

Pööritasin ainult silmi ja vaatasin oma telefoni, mul oli üks vastamata kõne , Mommylt ’ . Ei viitsind talle tagasi helistada vaid läksin hoopis Twitterisse ning tweetisin : ,, Spaas @KarruBitch ’ ga, kohe ujuma :d ’’

Vannitoast astus Karru välja . ,, Lähme ? ’’ uurisin . Ta ainult noogutas ja me läksime . 

Karru bikiinid : 

554315_210236005746511_26935600_n_large

Karru läks vaikselt basseini . ,, Appi, kui külm siin on ’’ hakkas ta kohe virisema . Võtsin hoogu ja hüppasin . ,, ANNU !!!!!!!! ’’ lõugas Karru minu peale . Tõusin pinnale ja vaatasin läbimärga tüdrukut .

Hakkasin kõva häälega naerma . ,, See pole naljaks ’’ protesteeris Karru . Hakkasin veel hullemini naerma . ,, Ole vait, lollakas ’’ ütles Karru samuti naerdes .

,, Ma teen tagasi ’’ ähvardas ta . ,, Oi – oi, juba kardan ’’ ütlesin ikka naerdes . Ta tuli minu poole, võttis õlgadest kinni ja hüppas mulle selga . Läksin järsku vee alla .

Pinnale tõustes ütles Karru mulle kohe ,, Sa oled ikka ränk bitch ’’ . Kui ta mulle selga hüppas ja ma vee alla läksin, lendas ta ise näoga vette . ,, Aww, mina sind ka ’’ vastasin talle kutsikasilmi tehes .

Korraga lendas mulle vesi näkku . Seda tegi Karru . ,, Mu silmad ’’ lõugasin ja kuivatasin oma silmad ära . ,, Õu, aga mängiks palli ’’ pakkusin ning võtsin basseini äärelt palli . Läksin Karrust eemale ja viskasin selle talle . Nii mängisime natuke aega .

Kui olin just Karrule uuesti palli viskand nägin teise basseini juures VIST Nialli . Poiss tõusis kohe ja läks teisse ruumi, teiste basseinide juurde . ,, Ma lähen käin vetsus ära ’’ ütlesin Karrule ja tulin basseinist välja .

Läksin sinna samma ruumi, kuhu ka Niall, kui see ikka oli tema, sest pole kindel . Käisin seal ringi, aga ei näinud kedagi . Pöörasin ennast ümber, et juba lahkuda, aga minu ees seisisgi NIALL ! ,, Otsisid mind ? ’’ küsis poiss . ,, Jah ’’ vastasin ning tirisin ta eemale .

,, Mida sa teed siin, kas sa jälitad mind ’’ küsisin vihaselt ja segaduses olles . ,, Oletame, kas sulle meeldiks see ? ’’ uuris poiss irve näol . ,, Ehh, mida ? EI ! ’’ kogelesin . ,, Ma näen su näost, et sulle meeldib see ’’ lausus ta rahulikult . ,, EI ! ’’ käratasin ja jätkasin ,, Mida sa tahad minust, mis sul vaja on ? ’’ ,, Ma tahan seda ... ’’ ei ütlend poiss lõppu välja vaid ...



1 comment: