Sunday, August 12, 2012

Girls Direction : 41OSA




Hei, hei :)
Uus Osa ! 
Hope u like it ! ;)





Eelmises : 



Kui aktus läbi sai, ning tunnistused kätte sai, jagasin ma ka osadele koolist kingitused, muidugi Karrule, Dessule, Bettyle, Charile ja Jes’le .


Ka Niall jõudis peagi, me läksime võtsime mu kohvrid ja suundusime lennujaama ning sealt edasi lennukile .




Edasi : 



Sõit möödus meil vaikselt rääkides . Kui lennuk maandus ja me sellelt maha tulime, tellis Niall takso ning me alustasime sellega sõitu ta vanemate juurde .


Kui asukohta jõudsime, viidi meie asjad sisse . Mind viidi, aga Nialli vanematega tutvuma .



Läksime koos Nialliga tema tuppa . ,, Kas me magama ühes voodis ? ’’ uurisin . ,, Ee, ja ’’ vastas ta . ,, Ning, teil külalistetube pole ? ’’ pärisin edasi . ,, On, aga sa magad siin ’’ vastas ta mulle laialt naeratades . ,, Pervo ’’ sõnasin ning avasin oma kohvri, et asju lahti pakkima hakata .


Kui sellega lõpetasin oli kell juba 17 : 00 . Otsustasin riided ära vahetada, meigi ja soengu jätsin samaks . 

Riided : 

Y_large

Vaatasin oma välimuse üle ja kõndisin siis alla . Tahtsin minna elutuppa, kus ilmselt Niall oli, aga pidin oma plaane muutma, sest Nialli ema kutsus mind . Liikusin hääle järgi, selle omanikuni ning avastasin ennast köögist .


,, Anett, palun kas sa saaksid mind aidata, ma ei jõua muidu kella 19’ks toitudega valmis ? ’’ palus ta mind . Kuna ma enda arust olin köögis osav, siis muidugi ma jäin nõusse .


15 minutit enne 19’t, me ka lõpetasime . Maura läks ennast korrastama, mina, aga hakkasin söögitoas, lauda katma, ning pärast viisin ka toidud ja joogid lauale .


Varsti kogunesid kõik söögituppa ja täpselt kell 19:00 istusime me lauda . Maura tehtud toit oli väga hea . Kõik kiitsid seda .


Peale natukest söömist, hakkas Nialli ema rääkima . ,, Noh, kuidas teil kahel siis ka läheb ? ’’ ,, Hästi ’’ vastasime, kuna ei oskand sealt midagi karta . ,, Kas te olete juba kihlatud ? ’’ uuris ta edasi .


Mulle pidi toit kurku kinni jääma . Vaatasin teda silmad punnis peas . Niall köhatas . ,, Aa, okei, sain aru ’’ lausus Maura ja jätkas siis ,, Kaua, te juba koos olete olnud ? ’’ Vaikisime .


Vaatasin segaduses Nialli poole . Poiss, vaatas hetkeks minu poole ning siis uuesti oma toitu .


,, Tead, pojake, ma võin sulle su vanaema sõrmuse anda, ma sain selle su isalt ja nii me seda edasi pärandame ’’ sosistas Nialli ema poisile .


Hakkasin itsitama, Niall märkas seda ja hakkas samuti naerma, ainult, et poole kõvemini, kui mina . ,, Mis teile nalja teeb ? ’’ imestas Nialli isa . ,, Me ei käi, vaid oleme lihtsalt sõber ja sõbranna ’’ naeris poiss .


Nialli isa ja ema vaatasid üksteisele naljakalt ehmunult otsa . Hakkasime veel hullemini naerma . ,, Vabandust ’’ podises Maura, kelle põsed õhetasid . ,, Pole hullu ’’ laususin naeru kinni hoides .


Jätkasime oma toitudega ning võtsime uue teema ülesse . Ma sain palju huvitavat teada, et Niall oli olnud väiksena ,, bad boy ’’ . Niall muidugi eitas seda, aga ma uskusin siiski rohkem ta vanemaid .


Pärast õhtusööki, läksin ma korra ülesse . Kontrollisin oma telefoni, mul oli palju sõnumeid, ei hakkand neid praegu lugema, sest niikuinii olid need midagi sellist, et ,, Häid jõule ! ’’ .


Läksin hoopis teloga twitterisse ja tegin uue tweedi .


,, O.M.G ! Nialli vanemad arvasid, et me käime Nialliga ja oleme lausa KIHLATUD ! I was like : o.O ’’


Tweetisin selle ära ning suundusin tagasi alla, elutuppa . Kõik juba istusid seal ja ootasid mind . Imelikul kombel olid ka minu tehtud kingitused, kuuse all, nii juhuslikult .


Istusin Nialli kõrvale, ning poisi isa hakkas kingitusi jagama . Sain endale palju armsaid asju .


Hiljem läksime lasime veel ilutulestikku ja tähistasime .



* Pärast uut aastat *


* Dessu vaatenurk *


,, Deisy !  Louis jõudis ! ’’ hüüdis mu ema alt . Jooksin ruttu alla ning vedasin poisi üle oma tuppa . ,, Aitad mul kohvrid alla viia ? ’’ palusin teda . ,, Muidugi ’’ nõustus ta kohe .


Poiss võttis mu kaks kohvrit ja vedas need taksosse . Peagi oli ta minu toas tagasi . ,, Kas lähme ? ’’ päris Lou . ,, Japs ’’ vastasin, võtsin oma käekoti ja me liikusime alla .


Panin koridoris, endale jalatsid jalga, jope selga ja salli kaela . Jätsin veel emme ja issiga hüvasti ning läksime .


Istusime koos taksosse ja sõit lennujaama poole algas . Lennujaamas, pidime veel natuke lennukit ootama, aga peagi saime ka lennuki peale .


Lennuk tõusis õhku . ,, Austria, siit ma tulen ’’ sosistasin vaikselt .



Tulime just lennukilt maha, saime ka kohvrid kätte . Louis, tellis takso ning sellega me sõitsime ühte hotelli, mis asus mägedes .


Kui kohale jõudsime ning oma tuppa olime jõudnud, hakkasime lahti pakkima . Ning, kui sellega lõpetasime, pakkus Louis välja, et me võiks alla hotellikohvikusse, sööma minna .


Olin nõus, sest mul oli kõht natuke tühi . ,, Aga, ma tahan riided ära vahetada ’’ sõnasin poisile . ,, Olgu, aga tee kähku ’’ ütles ta .


Ma ei suutnud, kuidagi valida, mida selga panna . ,, Lou, aita, mul riideid valida ’’ palusin teda . Ta tuli mu kapi juurde ning valis riided välja . Silmitsesin neid natuke aega ja laususin lõpuks ,, Aga, me oleme siis ju enam – vähem samamoodi riides ’’


,, Selles point ongi ! ’’ naeris Lou ja tegi mulle silma . Naeratasin ning panin riided selga . 

Riided : 

C600x600_large

Harjasin veel oma juuksed läbi, ning siis suundusime alla sööma . Tellisime endale, sellised asjda : 

Tumblr_m551owqawb1r9eqj4o1_500_large
Orangejuice_large

Pärast söömist, läksime tagasi oma tuppa . Kuna kell oli juba 20, otsustasime tänase õhtu, hotellitoas, filmi vaadates veeta .



* Nädal hiljem *


* Annu vaatenurk *


Olin kodus ja tegin süüa . Vanemad ja õdi olid mul vanaema juures . Varsti pidi Niall minu juurde tulema, just sellepärast ma süüa tegingi . Olin otsustanud küpsetada, midagi magusat, meekooki .


Kuulsin koputust . ,, Sisse ! ’’ lõugasin, sest teadsin, et see oli Niall . Sammud tulid köögi poole . ,, Ole elutoas ! ’’ lisasin, ning sammud liikusid elutoa poole, varsti klõpsati ka telekas käima . Kook, sai just valmis . 

Meekook : 

133-lb-download-pic_large

Kutsusin Nialli kööki . ,, Annu, kuule mul on sulle üks küsimus ...’’ alustas poiss .



Selline osa siis :)

Loodan, et kõigile meeldis (=

Kellel on blogspot, võite komentaaridesse arvamust avaldada ;)

Suve (#)

x Lexi

24 comments:

  1. Vägavägaväga superhüperhea osa on ! :)

    ReplyDelete
  2. mega super hea :) lausa imeline :) ning ootan juba uut osa

    ReplyDelete
  3. Supper megamegahea

    xoxo: LoveYouSouMatch

    ReplyDelete
  4. jätkuvalt parim (L)
    rutttu uuuut :)

    ReplyDelete
  5. mega supahh leximusii (L)
    uut ja ruttu eksjuu

    xx Mammu <3

    ReplyDelete
  6. Endiselt megaheaa, ei suuda uut osa äragi oodata! Lovee yourr storyy ! : ) xx

    ReplyDelete