Saturday, August 18, 2012

Girls Direction : 44OSA


Tsau :b
Uus Osa ! :D
Hope u like it ! 


Eelmises : 



Helistasin Harryle . ( Mina : M Harry : H )


M : Heips, sorri, et ma nii hilja helistan, aga mul oleks ühte asja vaja teada .

H : Hei, no kurda

M : Kas sa tead Niallist midagi ?

H : Ee, ma tean, et ta võttis puhkust ja sõitis ära

M : Oskad sa öelda kuhu ?

H : Oota, ma küsin Liamilt .


* ,, Liam ! ’’ hüüab Harry . ,, No, mis on ? ’’ ,, Kas sa tead kuhu Niall läks ? ’’ ,, Ja, ta läks ’’ * Lõppu ma ei kuulnud .


H : Ta läks .... 






Edasi : 



H : Ta läks, oma vanemate metsamajja .

M : Iirimaale ?

H : Ei – ei, see on Londoni ligidal, me oleme seal, mitu korda käinud ka, ma võin sulle välja otsida, kuidas sa sinna enam – vähem saaksid  * pakkus poiss lahkelt *

M : Aitäh, see oleks väga armas . Aga saada see siis sõnumiga, eks ?

H : Jah, tsau

M : Tsau


Ootasin natuke aega ja peagi saabuski mulle sõnum . See oli Harrylt, nii nagu ma lootsin . 
Sõnumis oli kuidas ma Nialli vanemate metsamajja saaks .


Otsustasin sõita kohe reedel, pärast tunde, kuna nädala sees, see mul kahjuks võimalik pole .


Kuulasin veel mõnda aega laule ning hiljem keerasin magama .


Ülejäänud päevad, ei möödunud mul kuigi õnnelikult . Proovisin veel mitu korda Nialli kätte saada, kuid ta ei vastanud ühelegi mu kõnele .  Ometi jõudis kätte minu kaua oodatud päev, REEDE !


Läbisin just hommikusi rutiine . Panin hetkel riidesse, seejärel tegin meigi ja soengu ning hiljem lisasin ka ehted . 

Riided, meik, soeng : 

Y_large
04_1344883911_a9b7ba7_large
Img1512292832_large

Jäin välimusega rahule, proovisin ennast iluskas teha, sest ma lähen ikkagi Nialli juurde ja kes ei tahaks oma poisi ees ilus välja näha, isegi kui me oleme tülis . Olin eelmine õhtu käinud ka maniküüris, no ja seal pandi küüntele ka ravilakki .


Läksin alla korrusele . Sõin kiiresti ühe kohukese ära ja jõin natuke vett peale . Koridoris panin ma jalatsid jalga ning tuuleka peale ja jätsin kõigiga hüvasti, nagu alati .


Sulgesin vaikselt välisukse ja kiirustasin siis autoni . Istusin sisse, kinnitasin turvavöö, panin raadio käima, käivitasin mootori ja alustasin sõitu .


Varsti jõudsin ka kooli ette, parkisin ennast ilusti ära ja sisenesin hoonesse . Käisin garderoobist läbi, võtsin kapist kuue tunni asjad ning suundusin kunsti klassi juurde .


Päev venis väga aeglaselt, aga kui lõpuks viimane tund ka läbi sai, ruttasin ma ruttu kapi juurest läbi ning siis gardekast . Pärast seda kiirustasin ma auto juurde .


Viskasin just kotid autosse kui mu autoni jõudis Dessu . ,, Issake, laps, kuhu sa kiirustad ? ’’ ,, Heh, see, et ma sinust üks päev noorem olen, ei tee minust veel sinu jaoks last ’’ naersin . ,, Jajah, vahet pole, aga, kuhu sa kiirustad, me pidime täna ju tüdrukutega šhoppama minema, sest me lähme homme klubisse, sa pole ju ometi ära unustanud !? ’’ päris tüdruk kahtlustavalt .


Ai pu*siiiii ! ,, Muidugi pole ma ära unustanud ! Ma lihtsalt ei leidnud kotist oma rahakotti ja tulin vaatasin, kas ma olen selle äkki autosse jätnud ’’ valetasin . ,, No küll oli sul ikka turbo sees, mul oli tükk tegemist, et sulle järgi jõuda ’’ naeris Dessu .


,, Aga, kas leidsid oma rahakoti ? ’’ uuris ta seejärel . ,, Ja ’’ vastasin feigilt naeratades . ,, Okei, aga me saame kaupsis 20 minuti pärast kokku, seal kohvikus, kus me tavaliselt jäätist käime sööma, pärast šhoppamist ’’ seletas tüdruk . Noogutasin ning Dessu lahkus .


Olin enda peale ikka ilgelt vihane, et ma selle olin ära unustanud .


Mu tuju oli ikka täiega nullis, kuid siiski alustasin sõitu kaupsi poole . Parksisin ennast ilusti ära ja suundusin sinna kohvikusse, kus me kokku pidime saama .


Jes, Betty ja Karru olid juba kohal, ning kõigil oli ees üks tass kohvi . Ühinesin nendega, ning tellisin endale samuti . 

Kohvi : 

Tumblr_m8t3nuvgux1rvh6kxo3_r1_500_large

Varsti jõudsid ka jutustades Dessu ning Char . Ka nemad tellisid sama . Kui olime kõik oma kohvid ära joonud, suundusime me esimesse poodi, see oli mingi kleidi pood . Erilist šhoppamis tuju mul polnud, kuid otsustasin siiski kaasa mängida .


Meil läks ikka päris kaua, terve selle aja mõtlesin ma ainult sellest, et ma tahan juba minema siit . Mu tuju oli ikka räigelt si*t . Mulle on alati meeldind nendega šhopata ja koos põnevaid asju teha, kuid seekord on üks suur erand .


Pärast šhoppamist, läksime me tagasi sinna kohvikusse ja võtsime endale jäätised . 

Jäätis : 

Tumblr_m27sphq2yx1rs1kxwo1_500_large

Kui nendega lõpetasime, läksime me lahku . Lõpuks ometi sain ma koju minna ja seal edasi masetseda .


Kohe kui koju jõudsin kiirstasin ma oma tuppa . Peagi hakkasin ma kahetsema, et ma tüdrukute seltskonda ei nautinud, nii sain ma kasvõi vahepealgi mõtted Niallist ja kogu sellest jamast eemale .


Istusin oma voodis kägaras . Üks pisar langes mu põsele, seejärel teine, siis kolmas, neljas ja nii edasi . Otseselt ma veel ei nutnud, vähemalt enda arust .


Võtsin endale ühe õhukese teki peale ja proovisin natuke magada, mis sellest, et kell oli alles 18 .



,, Anett ! ’’ hüüdis mu ema mind alt . Avasin vaikselt silmad . Kuulsin kuidas sammud trepist ülese tulid .


Vaatasin peeglisse, mu nägu polnud just kõige paremas seisus . Uksele kõlas koputus . ,, Kas kõik on korras ? ’’ kostus ema murelik hääl . ,, Ja kõik on korras ! Ma olin vetsus ’’ mõtlesin ruttu midagi välja .


,, Okei, igastahes, söök on valmis ’’ ,, Olgu, ma olen 5 minuti pärast all ’’ sõnasin ja tahtsin juba vannituppa minna, aga emme küsis ,, Kindel, et kõik on ikka korras ? ’’ ,, Ja ! ’’ hüüdsin ,, rõõmsalt ’’ . Sinna kadus ka mu viimane energia piisk .


Pesin kiiruga näo ära ja tegin kähku ka mingi jumestuse, et mu nägu natukenegi normaalsem välja näeks . Seejärel suundusin alla, kööki . Emme tõstis mulle ilusti toidu ette ja klaasi kallas minu palvel mineraal vett .


Ega ma ka seekord eriti ei söönud, jõin põhiliselt, pärast minu ja Nialli tüli polegi ma ükski päev korralikult söönud . Varsti ma lahkusin lauast . Otsustasin võtta üks kuum vann .


Lasin vanni vett täis . Vedasin vannituppa puhta pesu ning hommikumantli ja kadusin vanni, vahuhunniku alla .



Avasin silmad, ma olin kuskil külmas vees . Vannis . IKKA VEEL ! Võtsin telo ja vaatasin kella, see näitas 3 öösel . Kas ma olin vanni magama jäänud ? Panin ruttu puhta pesu selga ning hommikumantli peale, läksin oma tuppa . Seal vahetasin tudukad hommikumantli vastu ning läksin märgade juustega magama .



Hommikul kui ärkasin ja ennast peeglist nägin pidin ma poolsurnuks ehmatama . Kuna ma öösel enam föönitama ei hakkand oli mul peas mingi pardiperse . Kammisin tekkinud pusa välja ning sirgendasin juuksed .


* Mõned tunnid hiljem *


Kell oli juba piisavalt palju, et peaks sättima hakkama . Otsisin endale riided välja, tegin meigi, samuti ka soengu, lisasin ehted ja olin valmis . Mul läks selleks aega veidike üle pooleteist tunni . 

Riided, meik, soeng : 

Y_large
553869_514624588552833_737925262_n_large
Tumblr_m8ta0snahd1qhxs5oo1_500_large

Tegin endast ruttu veel pilti ja tweetisin selle twitterisse . Lisasin selle ka facebooki .


Kuulsin alt signaali . Võtsin enda tagi, ning ruttasin alla . Sealt edasi Liami autosse .


* Hiljem *


Istusime Char’i ja Jes’i ga baarileti juures ning jõime oma jooke . 

Meie joogid : 

Tumblr_m8t34at94t1r20tslo1_500_large

Nägin kuidas Liam eemal ***** nillas . Togisin õrnalt ***** ning sõnasin ,, Liam, pervab sind ’’ . ***** vaatas Liami poole ja veendus ise selles, et teda pervatakse .


,, Ta tuleb siiapoole ’’ sosistas ***** . Vaatasin Liami poole ja ta tõesti tuli siiapoole . ***** tegi ükskõikse näo pähe ja hakkas oma jooki edasi jooma .


,, Hei tüdrukud ’’ alustas Liam . ,, Hei ’’ vastasime kõik . ,, ***** kas sa tantsida tahad ? ’’ küsis poiss ... 


Nii, ma loodan, et osa meeldis ;) . 

Uus osa tuleb teisipäeval (: .

Suve (#)

x Lex


10 comments: