Tuesday, August 21, 2012

Girls Direction : 45OSA JUUBEL

Ttsau :d
Uus Osa !
Hope u like it ! ;)



Eelmises : 



Istusime Char’i ja Jes’i ga baarileti juures ning jõime oma jooke . 


Nägin kuidas Liam eemal *** nillas . Togisin õrnalt *** ning sõnasin ,, Liam, pervab sind ’’ . *** vaatas Liami poole ja veendus ise selles, et teda pervatakse .


,, Ta tuleb siiapoole ’’ sosistas *** . Vaatasin Liami poole ja ta tõesti tuli siiapoole . *** tegi ükskõikse näo pähe ja hakkas oma jooki edasi jooma .


,, Hei tüdrukud ’’ alustas Liam . ,, Hei ’’ vastasime kõik . ,, *** kas sa tantsida tahad ? ’’ küsis poiss ...




Edasi : 



Nägin kuidas Liam eemal Jes’i nillas . Togisin õrnalt Jes’i ning sõnasin ,, Liam, pervab sind ’’ . Tüdruk vaatas Liami poole ja veendus ise selles, et teda pervatakse .


,, Ta tuleb siiapoole ’’ sosistas ta . Vaatasin Liami poole ja ta tõesti tuli siiapoole . Jes tegi ükskõikse näo pähe ja hakkas oma jooki edasi jooma .


,, Hei tüdrukud ’’ alustas Liam . ,, Hei ’’ vastasime kõik . ,, Jes, kas sa tantsida tahad ? ’’ küsis poiss .


Muidugi tüdruk nõustus ja meie Char’ga jäime sinna . Vaatasime niisama kuidas kõik, peale meie oma kaaslastega tantsivad . Võtsin lonku oma joogist . ,, Kindel, et sa ei viitsi tantsima tulla ? ’’ uuris Char juba neljandat korda, kuigi ma olin talle kõik korrad ,, ei ’’ öelnud .


,, Sorri, kuid, sa ju tead ’’ sõnasin . ,, Nojah ’’ podises ta vaid ning kadus tantsupõrandale .


* Hommik *


Avasin vaikselt silmad . Olime Dessu juures, pidu läks siin edasi . Vaatasin ühele poole, seal oli Betty ning siis teisele poole, seal oli mingi rõve okseloik .


,, Rõveeee ! ’’ kisasin ning kargasin püsti . Kõik hakkasid vaikselt mu kisamise peale ärkama . Kõndisin selge ees sellest okseloigust eemale, samalajal jõllates seda .


Libisesin ja kukkusin maha . Keegi tark, oli oma joogi siia maha ajanud . Mu ühelt kingalt oli konts ära tulnud . ,, Ei no tore küll ’’ podisesin ja tõusin .


Lasin käega läbi juuste . Tundsin nendes mingit kõva tükki . See oli näts . ,, Nalja teete w ? ’’ küsisin vaikselt endalt .


,, Mina olen järgmine nädala vahetus kinni ja mul pohhuj kui te midagi plaanisite ! ’’ kisasin vihast kõigi peale ning tormasin minema .


* Chari vaatenurk *


Annu kisas meie kõigi peale ja tormas siis minema . ,, Mis tal veel hakkas ? ’’ küsis Karru unise häälega . ,, Ta on ju Nialliga tülis, ilmselt sellepärast nii käituski ’’ vastasin .


,, Oota, mis asja, ta on Nialliga tülis ? ’’ päris Dessu suuri silmi tehes . ,, Ja, te ei teagi ? ’’ küsisin mõistmatult . Kõik raputasid päid, samuti ka poisid .


* Annu vaatenurk *


Kutsusin endale takso järgi . Kell oli juba mingi kaks päeval . Lootsin, et ma siiski jõuan täna veel sinna metsamajja minna, et Nialliga rääkida .


Maksin arve ära ning kiirustasin oma tuppa . Pesin näo ja hambad ära . Panin selga dressid ning hakkasin seda sit*a endalt juustest välja kammima . 

Dressid : 

Y_large

Kuidagi see mul ka õnnestus, kuid see võttis ikka päris palju aega, sest see oli suur näts .
Nii, et Nialli juurde minek jääb täna ära, nii nagu ma juba alguses arvasin .


Õnneks ma väga palju ei joonud eile, seega pohmakat mul ei olnud .


Ülejäänud nädal aega möödus minujaoks piineldes ja teadmatuses olles, sest Niall ei vastand ühelegi minu kõnele .


* Reede *


Hommikul kui äratuskell käis, sain plõksti silmad lahti ja hakkasin tegutsema . Kõige pealt pesin nagu alati näo ja hambad ära . Siis panin riidesse . Tegin meigi ja sonegu ning lisasin ehted . 

Riided, meik, soeng : 

Y_large

380412_405882956126704_1201258397_n_large
5d22c32512ede620140c4f07a13a_400_600_large

Jakki ma peale ei pannud, sest oli juba aprill ning väljas oli juba suht soe . Ruttasin alla ja sealt edasi enda autosse . Sõitsin kooli . Võtsin kapist enda asjad ning suundusin kunsti klassi juurde .


Päev möödus õnneks, suht kiiresti . Kohe kui tunnid läbi said, kiirustasin ma koolist minema .


Alustasin sõitu Harry kirjelduse järgi, Nialli vanemate metsamajja . Sõitsin veidike üle tunni . Selle aja jooksul suutis ilm halvaks minna . Päike kadus pilve taha ning vihma hakkas sadama .


Auto jätsin ma eemale . Läksin jala, mööda mingit teed, majakeseni .


Maja asus, lagendikult . Niall istus trepil ning mängis kitarri, teda vist eriti ei huvitanud, et vihma sajab .


Neelatasin ning jätkasin oma teekonda, tema poole . Kui olin pool teed läbinud ja asusin täpselt lagendiku keskel, siis Niall märkas mind .


Poiss lähenes mulle kitarr käes . Jäin igaksjuhuks seisma . Poisi kõnnak oli väga järsk, astusin paar sammu taha poole .


Niall jäi seisma 1,5 meetri kaugusel minust . Vaatasin talle korraks silma ning siis maha .


,, Miks sa tulid ? ’’ uuris poiss . ,, Ma tulin, sest ma .. armastan sind ’’ vastasin arglikult . Vaikus .


Vaatasin uuesti maha . Mu juukse otsad tilkusid juba ning üleüldse olin ma täiesti läbi ligunenud .


Niall hakkas kitarri saatel vaikselt ,, Taken ’’t laulma . Ma teadsin ju väga hästi mida need sõnad tähendasin . Proovisin pisaraid tagasi hoida .


Poiss lähenes mulle lauldes . Lõpuks oli ta mulle nii lähedal, et meie nägusid lahutasid ainult mõned sentimeetrid . Vaatasin talle silma ning sosistasin ,, Anna andeks, ma ei teadnud, et sul juba keegi teine on ’’ .


Seejärel keerasin selja ja hakkasin kiirkõnniga ära minema . ,, Anett, oota ! ’’ hüüdis Niall mulle järgi .


Seisatasin ja keerasin tema poole . Vaatasin talle silma ning raputasin eitavalt pead .


Tundsin kuidas üks pisar mu põsele voolas . Olin püüdnud neid nii kaua tagasi hoidnud, kuid enam ma ei suutnud . Samas, ei tahtnud ma ka, et Niall neid näeks, seega tormasin sealt minema .


Ta veel hüüdis mind, kuid ma ei teinud sellest välja . Jooksin ruttu autoni ja istusin sisse . 
Siis lasin pisaratel voolata . Nutsin seal nii päris tükk aega . Lõpuks, otsustasin ennast kokku võtta ja koju sõita .


* Nialli vaatenurk *


Anett just lahkus . Ma olin ikka nii loll, et lasin tal ära minna . Ma laulsin talle tegelikult ikka väga valet laulu .


Võtsin ruttu oma asjad, viskasin need autosse ja sõitsin tagasi Londonisse .


Sõitsin otse stuudiosse, teadsin, et kõik on seal . Neil oli hetkel ka paus, õnneks . ,, Kutid, ma tegin tohutu vea ’’ alustasin puhkeruumi sisse tormates .


Rääksin neile kogu loo ära .


,, Sa valisid ikka väga vale laulu ! ’’ ohkas Zayn . ,, Ma tean, mida me võiks proovida ! ’’ pahvatas korraga Louis ...



Minu ja Nialli viimasest kohtumisest on möödas 3 nädalat . Ma pole selle aja jooksul kordagi käinud väljas, nagu lõbutsemas või nii . 


Koolis olen kõiki ignonod . Karru ja kõik teised on minuga proovind rääkida, kuid ma olen alati minema kõndind, ma lihtsalt ei suuda sellest rääkida .


Minu liikumised on olnud sellised, kodu, kool, trenn, mujal ma pole käinud .


Oli laupäev, meil oli hetkel kevad vaheaeg, mis ka just algas . Passisin kodus . Väljas oli sit*ks ilus ilm, aga mina olin ikka kodus .


,, Anett, sulle on külaline ! ’’ hüüdis ema alt . ,, Kes ? ’’ lõugasin vastu . ,, Nicole Carmen ’’ tuli mulle vastus . Kas lasta ta sisse või saata jälle ära, nagu tavaliselt ? ,, Saada ta minu tuppa ’’ hüüdsin .


Varsti kuulsin õrna koputust oma uksele . ,, Sisse ’’ vastasin vaikselt . Istusin oma voodis, põlved lõua all . Karru sisenes mu tuppa .


,, Hei ’’ alustas ta ning ulatas mulle šhokolaadikarbi . ,, Hei, aitäh ’’ vastasin ja panin karbi enda kõrvale .


,, Char, rääkis mulle kõik ära . Ma saan aru, et see on sulle kõik väga raske ! Kuid kui Niall sinust lahti ütleb, siis tähendab see ainult ühte asja – ta ei vääri sind ! Ära palun piina ennast ! Sa ei pea siin umbses toas ju passima . ’’ rääkis tüdruk .


Vaikisin . ,, Lähme linna, teeme midagi, sa saad oma mõtted siis temast eemale ? ’’ pakkus tüdruk .


Mõtlesin hetkeks ja laususin ,, Ma ei tea ’’ . ,, Palun ! ’’ palus ta mind . Jäin lõpuks nõusse .
,, Aga, lähme siis alguses linna peale ja pärast mäkki ? ’’ uuris Karru . ,, Olgu ’’ sõnasin vaid .


,, Kas ma kutsun teised ka ? ’’ uuris ta edasi . ,, Teeme nii, et siis kui mäkki lähme, siis kutsud ! ’’ ütlesin . ,, Okei ’’ ütles Karru ja jätkas siis ,, Aga mine tee ennast siis korda ! ’’


Naeratasin õrnalt ja noogutasin . Läksin otsisin garderoobist lühikesed riided välja ning panin need selga . Tegin ka õrna meigi ning juustesse õrnad lokid .

Riided, meik, soeng : 

Y_large
Tumblr_m04rgbqbnn1r2kx0po1_500_large
99642210476059953_qm1slfgh_c_large

Panin kõrva pisikesed kõrvarõngad . Sõrme sõrmused ja käeümber kummist käevõru .


Võtsin oma telefoni, kõrvaklapid, natuke raha ja võtmed ning panin need ühe koti sisse .


,, Lähme ? ’’ uurisin tüdrukult . Karru vaatas minupoole . ,, Shalala, sa näed suurepärane välja ’’ muigas ta . ,, Sinusse siiski ju ’’ laususin ning tegin talle silma . ,, Hea tuju hakkab tagasi juba tulema ? ’’päris Karru . ,, No, sa suudad seda ju alati tõsta ’’ sõnasin ning küsisin siis ,, Aga, kas lähme ? ’’


,, Ja ’’ ütles ta ning me läksime linna peale . Me põhimõtteliselt ainult jalutasimegi ja limpsisime oma jäätiseid, mis me olime ostnud .


,, Kuule, mul on kõht tühi ’’ hakkasin virisema . ,, Lähme mäkki ? ’’ küsis tüdruk . Noogutasin . ,, Aga ma helistan, siis teistele ka, eks ? ’’ Noogutasin uuesti .


* 20 minutit hiljem *

* Karru vaatenurk *


Istusime mäkis ja ootasime oma asju . ,, Mis te võtsite ? ’’ päris Betty . Kõik lugesid ette, mis nad tellisid, samamoodi ka mina . Meie kõrval lauas, hakkasid mingid poisid hullult sahmerdama ... 



Nii, ma loodan, et juubel sobis ( a )

Uus osa tuleb neljap. ;)

Palju Päikest :)

x Lex

6 comments:

  1. Uuuuuut mingi ülisupper! kiiresti uut! :) !!!

    ReplyDelete
  2. SuppperMegaaa hea osa :d Let me think need kõrvallaua poisid olid One direction ? :P Rutttttuuu uuuuuuuut (a) :3

    ReplyDelete