Thursday, August 23, 2012

Girls Direction : 46OSA

Tsauks :)
Uus Osa !
Hope u like it ! 



Eelmises : 



* 20 minutit hiljem *

* Karru vaatenurk *


Istusime mäkis ja ootasime oma asju . ,, Mis te võtsite ? ’’ päris Betty . Kõik lugesid ette, mis nad tellisid, samamoodi ka mina . Meie kõrval lauas, hakkasid mingid poisid hullult sahmerdama ...



Edasi : 



Nad tõusid lauast püsti ning tõmbasid kapuutsid peast . Need olid Niall, Louis ja Liam . 


Vahepeal piilus Lou ka Dessut ja no Liam pervas põhimõtteliselt kogu aja Jes’i .


Tegelikult, see, mis Niall korraldas oli ikka üli nunnu . Niall muidugi mängis kitarri ja laulis ka . Kõik inimesed vaatasid poisse ning meid ja olid vaikselt .


Kui laul lõppes läks Niall Annu juurde . Poiss sosistas tüdrukule midagi . Annu ainult noogutas .


Niall võttis tüdruku endale sülle . Annu oli natuke kohkunud, ilmselt ta ei ootanud seda, aga seejärel pani oma käe ümber poisi kaela ja hoidis kinni .


Nad lahkusid pisikese aplausi saatel . Kui nemad kadusid, muutus kõik selliseks nagu ennem . Osad fännid tulid siiski Liami ja Louise juurde ning palusid autogramme ja kalli .


Samuti tahtsid nad ka pilti . Mõned soovisid isegi meid kõiki, pildile .


* Annu vaatenurk *


Niall võttis mu sülle . Ei oskand seda eriti oodata . Panin käed tugevalt ta kaela ümber, et ma maha ei lendaks .


Väljusime hoonest . Niall pani mu maha alles parklas ja siis pidin ma ka kohe autosse istuma . Olime mõlemad vait . Ta ei vabandanud ka . Kas peaksin hoopis mina vabandama ? Kuid seda ma kohe kindlasti ei tee !


Sõitsime vaikuses edasi . Lõpuks ma küsisin ,, Kuhu me lähme ? ’’ . Poiss vaatas minu poole ja naeratas ,, Meil on vaja natuke aega, et oma mured ära lahendada ’’ . ,, Ma ei saanud oma vastust ! ’’ . ,, Varsti näed ’’ ja ta tegi mulle silma .


Ohkasin ning vaatasin aknast välja . Ülejäänud sõit mööduski Justin Bieber’i kuulates, sest Niall ikkagi fännab teda ja aknast välja vaadates .


Auto peatus . Vaatasin ringi . Me olime Nialli vanemate metsamaja juures . Poiss oli juba autost väljunud .


Avasin oma ukse ja kobisin ka masinast välja . Suundusin Nialli juurde, kes auto juures sahmerdas . Ta tõmbas autost välja kaks kotti .


Üks spordikott oli täpselt samasugune, nagu mul kodus oli . ,, Mul on samasugune ’’ suunasin näpu spordikotile . ,, See ongi, sinu oma ’’ sõnas poiss . ,, Ma ei saa aru !? ’’ laususin . ,, No ütleme siis nii, et me tegime natuke Char’i ja su emaga koostööd ’’ ütles ta ja tegi mulle silma .


Pööritasin silmi . Niall läks juba kottidega maja poole . Kiirustasin talle järgi . Majal oli üks korrus . Läksin poisi järel mingisesse tuppa . See oli magamamis tuba . Poiss pani meie kotid ära .


,, Kas sa süüa tahad ? ’’ uuris ta sõbralikult . Raputasin pead . ,, Okei, ütleme siis nii . Ma teen süüa ja sa pead seda sööma ! ’’ . ,, Äh, aga ma ei taha ’’ . Poiss tuli mulle väga lähedale .
Meie kehad puutusid kokku . Ta vaatas mu silmi, hetkeks ka huuli, kuid siis uuesti silmi . ,, Aga, sa pead ’’ . Niall saatis mulle lõbusa naeratuse ning eemaldus .


Poiss lahkus toast . Ta läks ilmselt kööki, süüa tegema . Istusin ohates voodisse . Vaatasin vaikselt toas ringi . Mu silm jäi pidama mu kotil . Huvitav, mis nad siis kõik kaasa pakkisid ?


Tõusin ning tõmbasin koti voodi peale . Tõmbasin luku lahti . Uurisin koti sisu . Seal oli riideid, ehteid, meike, juuksehooldus vahendeid, jalanõusid . Teadsin kohe, et asjad oli siiski pakkinud ainult Char .


Ilmselt Niall istus ja vaatas pealt ning mu ema andis loa, te nad võivad minu tuppa minna ja mulle asju kokku pakkida . Panin välja võetud asjad ilusti kotti tagasi . Koti asetasin tagasi maha, oma kohale .


Võtsin oma pisikesest kotis kõrvaklapid ning ühendasin need telefoniga . Hakkasin The Wanted’it kuulama, see oli üks mu lemmik bändidest . Esimene laul oli ,, Gold Forever ’’ (http://www.youtube.com/watch?v=XvGHtcjQZec&feature=my_liked_videos&list=LLeKGNkmU5HwZjFdfYmpGoig ) . Sulgesin silmad ning ümisesin vaikselt laulu kaasa .


Kui mul The Wanted kuulatud sai, hakkasin kuulama ka teisi laule, mis mul telos olid, esimene nendest oli ,, D’Banj  - Oliver Twist ’’ . (http://www.youtube.com/watch?v=CQP-etYU1ps ) .


Keegi togis mind õrnalt . Avasin ühe silma . See oli Niall . Ta suu hakkas liikuma, see tähendab, ainult seda, et ta ütles midagi . Tõmbasin klapid kõrvadest ning küsisin ,, Mida ? ’’ . ,, Toit on valmis, tule sööma ’’ lausus ta uuesti .


Ohkasin ning panin muusika kinni . Sättisin telo ning klapid ilusti kotti ja suundusin kööki .


Poiss oli juba seal . Ta tõstis meile mõlemale toidud ette, ning klaasidesse kallas mahla .


Võtsin kahvlile natuke toitu ning pistsin kahvli suhu . See oli isegi päris hea . ,, Kas sa oled oma söögi tegemis oskust parandanud ? ’’ uurisin . ,, Võib – olla ’’ sõnas ta ja võttis lonksu oma mahlast .


Noogutasin vastuseks . Vahepeal oli mul kõht tühjaks läinud, seega sõin kõik isukalt ära .


Kui mina lõpetasin, pesi Niall juba nõusi . Ulatasin ka enda nõud talle . ,, Kuidas maitses ’’ küsis poiss . ,, Maitsev oli ’’ vastasin ning patsutasin oma kõtut .


Niall ainult naeratas ja jätkas siis oma tegevust . Läksin tagasi , meie magamistuppa ’ . Avasin endal telos twitteri, õnneks on mul igal pool wifi .


Tegin tweedi :


,, Kõtu full ja hea olla :d ’’


Külastasin ka Facebooki . Eriti ma seal olla ei jõudnud, sest Niall ütles, et ma 15 minuti pärast maja ette tuleks . Kell oli 19 saanud . Otsustasin riided ära vahetada ning juuksed kinni panna .


Tõmbasin oma koti voodi peale ning otsisin endale välja mugavad dressipüksid, topi, sokid ning tossud . Mõtlesin ka pusa võtta, kuid arvasin, et seda ei ole vaja . Panin riided ilusti selga ning juuksed kinnitasin hobusesappa . 

Riided, soeng : 

Y_large
221098662925711282_ayrenccp_f_large

Panin kõrva veel pisikesed hõbedased kõrvarõngad ning olingi valmis .


Läksin välisukse juurde . Uksest edasi tuleb selline veranda, millel on aed või midagi selle sarnast ümber . Veranda ühel pool treppi on kiiktool, ning teisel pool laud, ning kaks tooli .


Niall istus trepil ja mängis kitarri . Läksin istusin vaikselt tema kõrvale . Poiss vaatas taevasse ja hakkas samal ajal rääkima ,, ... ’’ .


* Pool tundi hiljem *


Lahendasime oma probleemid Nialliga ära . Ta vabandas oma käitumise pärast ning selgitas ka seda, et tal pole kedagi teist tekkinud .


Niall mängis kitarri peal ,, More Than This ’’ i ning laulis ka . (http://www.youtube.com/watch?v=WP6H0MXFKeU ) . Kuni ta, enda sooloni, laulis ta üksi . Kui tuli Nialli soolo, otsustasin ka oma hääle lisada . See oli ainuke One Directioni laul, mille sõnad olid mul pähe kulunud .


Kui lõpetasime lausus poiss ,, Sul on armas hääl ’’ . Naeratasin ja vaatasin maha . Ta tõmbas näpuga üle mu põselohu ja naeratas ise ka . ,, Mis laul järgmisena ? ’’ ,, Laulame seda ,, I’m Yours ’’ ’’ ütlesin õhinas olles . Niall hakkas naerma ning alustas kitarril ,, I'm Yours '' mängimist . Panime mõlemad ka oma hääled juurde . 


Laulsime veel igast teisi laule ka, ning Niall andis oma pusa mulle peale, sest mul oli vahepeal siiski jahe hakanud . Nii meie õhtu mööduski . 


Selline osa siis :) . 

Uus tuleb, laupäeval ;)

Suveeeeee (#)

x Lexi

8 comments:

  1. Super, super ja veel kord super! (Y)
    Tartu tüdrukud oskavad kõige vägevamini järjusid kribada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awwwwwwwwwe, suur aitäh :]. Nii armas. :3

      Delete
  2. Nõustun Lälluga, megaaaaaaaaaa lihtsalt, nii ootan juba uut. : )

    ReplyDelete
  3. Nii esiteks tal ei saa igalpool wifit olla. Tal on igalpool nett.
    Teiseks kas sa palun lõpetaks selle tühik enne punkti värgi ära , ausalt see häirib -.-

    Muidu super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okei, ma kindlasti võtan midagi ette. Püüan oma kirjutamis harjumust muuta vms.

      Aitäh :)

      Delete
  4. SupppperHeaa ikkagi :P Ooootan uuuut :3 :d

    ReplyDelete