Monday, June 4, 2012

Girls Direction : 14OSA

Eelmises : 





Vaatasin Nialli . Proovisin teda veel äratada, aga see enam ei õnnestund, lõpuks loobusin . Vahetasin riided ning pugesin ise ka voodisse teki alla .




Edasi : 


 Tundsin kuidas keegi togis mind . Avasin vaevaliselt silmad, lambivalgus paistis mulle silma ning ma sulgesin oma silmad koheselt . Lõpuks siiski avasin need uuesti ja proovisin valgusega harjuda . Kissitasin togija poole, see oli Niall . ,, Mis on ? ’’ küsisin uniselt . ,, Mul on igav ’’ vastas ta mulle . ,, Phh, jää magama ! ’’ ütlesin ning kustutasin tule . Panin rahulikult pea padjale ning sulgesin silmad . Niall pani, aga tule uuesti põlema ja togis mind uuesti . ,, No mida !? ’’ küsisin juba päris pahuralt . ,, Mul pole und ja mul on igav ’’ vingus Niall .

,, Sa oled ikka täiega ära hellitatud ’’ ütlesin . ,, Aww, sul on nii nunnu inglise aksent ’’ ütles Niall . ,, Ära meelita ’’ mängisin algul kaasa, aga rikkusin selle siis ära ,, See on mu hommikune hääl, muideks ’’ Niall punastas natuke . ,, Ahh totuke, sa ajasid mult ka nüüd une ära, mis teeme siis ? ’’ ,, Emm, süüa ? ’’ pakkus Niall välja . ,, Mhh, ei, mul on vanemad kodus ’’ vaidlesin vastu . ,, Aga lähme võtame siis midagi külmkapist ’’ ,, Niall, me ajame nad ülesse ning pealegi mul lähevad vanemad hommikul tööreisile ja nad oleksid ikka suht pahased, kui nad peavad niigi vara tõusma ja siis meie veel kolistame köögis ’’ seletasin . ,, Ahsoo ’’ ütles ta naljakal toonil ja jätkas ,, Nu siis lähme me välja sööma ’’ ,, Aga praegu on ju kõik kinni ’’ ütlesin . ,, Jah, peaaegu, aga kiirtoidu putkad mitte, niiet pane, aga riidesse ja me lähme ’’ ,, Aga kuidas me välja saame ? ’’ ,, Emm, sul on ju rõdu ’’ ,, Sa oled vist päris palju kodust välja hiilind ? ’’ küsisin . ,, No, kui mõnel HouseParty oli siis ikka ’’ ütles Niall ja me hakkasime sättima .

Pesin endal hambad ära, panin suhteliselt lihtsad riided ning tegin ka patsi . 

Riided, pats : 

Y_large
Tumblr_lvsgrzkhht1r7gskao1_400_large

Sellega läks mul kuskil 15 minutit . Ka Niall oli valmis saanud ja istus juba teloga Twitteris . ,, Mis sa tweedid ? ’’ küsisin . ,, Kui enda Twitterisse lähed, siis näed ’’ haarasin juba oma telo, et vaadata mis ta tweedib, aga Niall tõmbas mind endaga kaasa ja lausus : ,, Mitte praegu, me peame sööma minema ’’ ,, Tobuke ’’ naersin, lükkasin veel jalatsid jalga ning suundusime siis rõdule . Kuna need, kes siin majas ennem elasid, olid pannud viinamarjad mu akna alla kasvama ja viinamarjadele meeldib ronida, oli siin ka see ronimisvärk, mööda mida nad siis ronisid . Õnneks see pidas minu raskusele vastu . Aga kui Niall läks oleks peaaegu katki läind, seega Niall pool teed lendas . ,, Sa unustasid Redbulli võtta ’’ märkisin kui Niall oli pärast oma kukkumist püsti tõusnud . ,, Mähh, mis Redbulli ? ’’ ei saanud poiss aru . ,, Redbull annab tiivad ’’ märkisin muigega . ,, Muidugi – muidugi ’’ lausus Niall samuti muigega .

Väljusime läbi väravate aiast ja kõndisime koos rahulikult tänaval, keset autoteed . Tänav oli tühi, ainult mõned inimesed möödusid meist, kes tulid perega tagasi reisilt, või mehed kes käisid stripipaaris ja suundusid nüüd koju ning rääkisid oma naisele, et tegid tööl ületunde ja hommikul mängivad lastele armastavat isa, rikkurid või sõltlased, kes tulid just kasiinost raha laiaks löömast, aga meie ... meie lähme lihtsalt sööma .

Kõndisime umbes 10 minutit vaikides, lõpuks Niall katkestas vaikuse, sellega, et karjus kõvasti ,, SÖÖK ! ’’ näpu suunas ta kiirtoidu putka poole ning jooksis sinna . Pööritasin silmi ja lonkisin talle järgi . ,, Nii, Annu, mis sa tahad ? ’’  ,, Sama, mis sina ’’ ütlesin ükskõigselt . ,, Uu, oled kindel ? ’’ küsis Niall lõbustatult üle . ,, Jah ’’  . ,, Oukei, nii ma võtan ühe maxiburgeri, siis friikartulid viineritega, kanawrap’i ja suure coca – cola ’’ ,, Nii palju ’’ olin imestunud . ,, Ei ole palju, kuule, ma ei saa palju süüa, ma olen dieedil hetkel ’’ lausus Niall tõsiselt ja patsutas endale õrnalt kõhule .

Vaatasin teda nagu lollakas, aga kui arvestada, seda kogust, mis ta Karru peol sõi, siis ta on vist tõesti dieedil, hüüdsin sellele naisele, kes tellimusi vastu võttis ,, Ma võtan siiski ainult kanawrapi ’’ Teenindaja ainult noogutas mulle ja jätkas oma tegevust . Varsti saime ka toidud kätte, kõige kauem läks Nialli tellimusega .
Jalutasime bussijaama, et seal süüa, kuna park oli kaugel, kuigi parki me lähme ka, aga sinna kõndides jõuame me natuke toitu seedida . Sõin isukalt oma wrapi, kui Niall korraga küsis ,, Kas ma saaksin ampsu ’’ vaatasin tema poole, ta oli juba lõpetand . Näitasin talle lapsikult keelt ja ütlesin ,, Ei saa, sa oled dieedil ’’ ,, No ma katkestan selle korraks ’’ lausus Niall, mulle kutsikasilmi tehes . Nendest ma jagu ei saanud, suunasin wrapi tema poole ning ta võttis sealt ühe keskmise ampsu .

Seni kuni mina veel sõin jõi Niall colat ja me rääkisime juttu ka, põhiline teema oli see pidu, kuhu me siis täna lähme . Varsti ma ka lõpetasin ja me jalutasime rahulikult parki .
Kõndisime sinna kuskil 30 minutit . Istusime ühele pingile ja Niall pani oma telefonist muusikat . Toetasin oma pea Nialli õlale, tema toetas oma pea minu pea peale . Tundin väsimust, sulgesin korraks silmad, kavatsusega need minuti või kahe pärast avada, aga vajusin hoopis unne . 


Tundsin kuidas keegi mind paitas ja samuti tungisid ka päiksekiired minu silmadesse . Avasin vaikselt silmad . Ma lamasin pingi peal, mul oli jakk peale pandud, see kuulus Niallile . Mu pea oli Nialli süles, kes istus ja mind paitas . Nagu ma aru sain oli veel varajane . Mõned üksikud inimesed, kes oma koeri pargis jalutasid, möödusid meist . Tõstsin natuke oma pead ja vaatasin Nialli poole . ,, Hommikust, sa näed tudusena nii nunnu välja ’’ ütles Niall . ,, Hommik ja, no tore kui mu näos olev padjakas sulle meeldib ’’ naersin . Niall naeratas mulle ainult laialt . Tõusin vaikselt püsti ja istusin poisi kõrvale .

,, Mis kell on ? ’’ uurisin . Niall vaatas oma käel olevat ilusat kella ja lausus siis ,, 6 : 37 ’’ ,, Kas hakkame tagasi minema ’’ küsisin uue küsimuse . Poiss noogutas, me tõusime . Võtsin talt käest kinni ja me läksime . Me mõlemad teame seda, et me oleme ainult SÕBRAD ! Rääkisime tee peal ka natuke juttu . Lõpuks kui majja jõudsime läksime magama, sest ega pargipingi peal just kõige mugavam magada ei olnud . Kohe kui mu pea patja puudutas uinusin .


,, Annu, ärka !!!!!!!!! ’’ äratasid mind pitžaamades Karru ja Dessu . Avasin silmad ,, Mis kell on ? ’’ oli mu esimene küsimus . Ka Niall avas tüdrukute karjumise peale silmad . Dessu võttis Nialli telo öökapilt ja vaatasi kella ,, Sorri Niall, ma korra laenana, emm 13 : 54 ’’ . ,, Nii palju juba ? ’’ ,, Japs, ma saatsin Dessuga su vanemad ka juba ära ’’ ütles Karru kuidagi üli õnnelikut . ,, Ahah ’’ ,, Jajah ’’ vastas Dessu . Naeratasin korraks, aga viskasin siis tüdrukud toast välja .


Sättisime tüdrukutega selle ürituse jaoks, kuhu poisid meid kaaslasteks võtsid . Kõik olid minu juures kuna mul freeplace . Olime põhimõteliseöt valmis, lisasime veel mõned ehted . 

Riided, soeng, ehted, meik : 

865d957f39eba291470d50311d4e149d.image.330x550_large
522985_394950920525102_341822212504640_1377139_2099160992_n_large
Tumblr_ly6h9adoke1qjd73vo1_500_large
Free-shipping-3pairs-lot-six-earring-vintage-black-earrings-jewelry_large
0fb9089e950411e18cf91231380fd29b_7_large
Hmprod_large

Kuulsime kuidas alt käis uksekell . Läksime tüdrukutega alla . Uksel seisid kõik poisid . ,, Sa näed imeline välja ’’ ütles Niall mind vaadates . ,, Aitäh, ega sa ka alla ei jää ’’ ütlesin poisile . Võtsime käeangu ja pöörasime autotee poole . Nad olid meile limuga järgi tulnud . Niall juhatas mu limusiini, samuti ka teised poisid juhatasid oma kaaslased limusse . Alustasime sõitu . Varsti jõudsime ka kohale . Fotograafid tegid meist pilte . Alguses kõik tutvusid omavahel ja rääkisid juttu . Lõpuks üks priskem mees, kes selle ürituse vist korraladas alustas juttu . Ta pläras mingit oma teemat seal . ,, Sa oled nii armas ’’ ütles Niall mulle . Togisin teda õrnalt ,, Kuss, ei ole ’’ Niall togis mind vastu natu kõvemini ,, Oled küll ’’ Togisin teda veel kõvemini ja ütlesin ,, Ei ole ’’ Niall hakkas mind uuesti togima, aga ... 

1 comment: