Friday, July 6, 2012

Girls Direction : 28OSA

Eelmises :  







Me ei teinud seda eriti suurt kook/tort'i . Sõime mõlemad ühe tüki ja siis läksin panin ma Melanie tuttu . Lugesin talle veel unejuttu ka .

Sulgesin vaikselt tema toa ukse ja läksin oma tuppa . Otsustasin Henryle helistada ... 



Edasi : 



Võtsin kapilt oma telefoni . Otsisin kõnelogist välja Henry numbri . Mõtlesin pikalt, kas ikka helistada . Otsustasin lõpuks seda teha, tõstsin telefoni kõrva äädre . Ta vastas . ( Mina : M Henry : H )

M : Ee, tsau Henry

H : Sa mõtled Jack ?

( Mina : M Jack : J )

M : Jack ? Mis Jack, on see ikka Henry ?

J : Ära mängi lolli, ma tean, et sa tead

M : Kuidas sa tead ?

J: Kullake, ma jälgin sind pidevalt

M : Mida ?

Kõne pandi kinni . ,, Ta teab ’’ laususin vaikselt . Helistasin uuesti sellele numbrile . Välja lülitatud . Mida ta Elenaga teinud on ? mõtlesin, närvi minnes juba . 
Proovisin ka hiljem sellele numbrile helistada, kuid keegi ei vastand .


Pühapäeva õhtu


Ma pole Jackist midagi kuulnud, ta ei ole ka helistanud rohkem ja telefon on välja lülitatud . Ka Kevin ei tea midagi niiöelda ,, Henryst ’’ .


Sulgesin läpaka kaane, kell oli just 22 saanud . Kuna homme on kool, siis ma pean varem magama minema . Läksin võtsin veel kiire dušši, seejärel kuivatasin juuksed fööniga ja läksin tuttu .


Avasin silmad . ,, Oiiblää ! ’’ karjusin . Võtsin ruttu padja alt oma telefoni . Kell oli 6 : 38 . Ohkasin ja kukutasin pea padjale . Ma pean alles 7 minuti pärast ärkama, aga eriti vahet pole . Tõusin ja jalutasin vannituppa .


Pesin hambad ja näo . Kandsin näole õhukese kihi niisutavat kreemi ja läksin riideid välja otsima .


Avasin oma garderoobi ja kõndisin sisse . Valisin endale suht tavalised riided . 

Riided : 

C600x455_large


Tegin siis veel krunn ja õrna meigi ning lisasin ehted . 

Krunn, meik : 

Tumblr_m6c6hdosdv1qev1moo1_500_large
Tumblr_lgduqqutil1qbxot1o1_500_large

Läksin alla kööki . Võtsin külmkapist apelsini . Koorisin selle ära ja istusin siis laua taha, ning asusin seda sööma . Varsti ka lõpetasin sellega . Tõmbasin taskust telefoni välja . See näitas 7 : 20 .


Pesin käed puhtaks ja läksin tagasi ülesse . Hüppasin voodile ja läksin teloga Twitterisse . Lugesin igast tweete ja värki . Lõpuks võtsin oma koti, trennikoti, võtmed ja telo ning läksin alla . Panin endale saapad jalga ja tõmbasin mantli peale . ,, Tsau ! ’’ hüüdsin kõigile ja lahkusin .


Käivitasin mootori ja sõitsin kooli . Parkisin auto ilusti ära ja suundusin kooli sisse .
Läksin alguses garderoobi ja panin mantli ära . Seejärel läksin enda kapi juurde . Avasin selle ja valisin tundide asjad . Esimene oli matemaatika . Sulgesin kapi .


Minu juurde tuli kilgates Karru . ,, Tead, tead, tead ! ’’ ,, Ei tea veel ’’ vastasin naerdes . ,, Harry, kutsus mu deidile ’’ rääkis ta rõõmsalt . ,, Mis asja ? Ma arvasin, et sa ei salli teda ! ’’ laususin . ,, Mh, no ennem ei sallindki, aga vahepeal ma õppisin teda paremini tundma jaa ... ’’ ei ütlend ta lõppu välja vaid naeratas laialt . ,, Noh, jah, tore siis ! ’’ . vastasin natuke kurvalt .


,, Mis on ? Sa pole ikka veel rääkind, mis juhtus ! ’’ uuris Karru . ,, Ei, midagi, mul pea natuke valutab ’’ valetasin . ,, Äkki, sa peaks arstilt rohtu küsima ? ’’ muretses tüdruk . ,, Ei, nii hull see ka ei ole ’’ vaidlesin vastu ja jätkasin vana teemaga ,, Kuna te lähete ? ’’ . ,, Reedel ’’ vastas tüdruk õhinas olles .


Jõudsime vahepeal matemaatika klassi ja istusime oma kohtadele . ,, Ma mõtlesin, et äkki sa viitsid tulla minuga homme šhoppama ? ’’ uuris Karru . ,, Ja, ikka ’’ vastasin . ,, Mul oleks vaja talvejopet, selles sügis – kevad mantliga on suht külm ’’ jätkasin . ,, Okei, siis lähme ’’ ütles tüdruk naeratades .


Kell käis . Õpetaja rääkis meile midagi, aga ma ei suutnud keskenduda, koguaeg olid mõtted Elena peale ja, et kas temaga on kõik korras ja kus ta on, mis Jack temaga teinud on ?


,, Hello, Annu ! ’’ togis Karru mind . Tulin oma mõttemullist välja . Tund veel käis . ,, Me võiks minna neljapäeval küünetehniku juurde ka ? Kui sobib ? ’’ pakkus tüdruk välja . Noogutasin ainult ja mõtlesin oma mõtteid edasi .


Karru raputas mind . ,, Mis sul viga täna on ? Üldse ei kuule mind w ? Tule nüüd, kell juba käis ’’ rääkis ta . Võtsin oma asjad ning toppisin need kotti ja lahkusin klassist .


,, Kuule, ma mõtlesin, et Dessu, Char, Betty ja Jes, võiksid ka tulla meiega neljapäeval ’’ . ,, Ja ikka ’’ nõustusin temaga .


Koolipäev möödus suht igavalt .


Trennis


Vahetasin endal riided ära ja läksin saali sooja tegema . Teised tüdrukud rääkisid midagi eemal . Char jooksis minu juurde ,, Tule, me valime endale kaptenit ’’ . Midagi nad seal plärasid, ma ei kuulnad seda .


,, Mina arvan, et see võiks olla Annu ’’ ütles Jes . Dessu ja Karru nõustusid temaga . ,, No, mis meil siis üle jääb, oleme ka selle poolt ’’rääkis Betty Jes’le otsa vaadates . Jes noogutas samuti .


,, Ei, ma ei taha, ma arvan, et pigem Karru ’’ pakkusin . ,, No, siis võiks Dessu ka ju olla ’’ ütles Char . Vaidlesime seal veel natue aega, lõpuks jõudsime ühele meelele, et Karru on ikkagi .


Ta pani kohe ka esimesed reeglid paika .


Trenn möödus samuti suht igavalt, minujaoks on vist kõik juba igav . Pärast seda läksin koju .



Otsustasin võtta ühe kuuma vanni . Pärast seda kuivatasin juuksed ära ja lakkisin küüned . 

Küüned : 

Blue-blue-glitter-china-glaze-glitter-nail-polish-nails-favim.com-58020_large

Läksin siis läpasse .
Chillisin Twitteris ja Facebookis . Otsustasin uudised üle chekata .


Nägin seal uudist Elena kadumisest . Ohkasin ja panin läpaka kaane kinni . Hakkasin õppima, mul oli teha ainult matemaatikas, üks ülesanne . Matemaatika õps on mingi ränk bitch ka ju, jätab alati õpida ja möliseb kõigiga .


Tegin selle kähku ära ja hakkasin enda kappi sorteerima, et näha mida mul vaja osta on .


Viskasin ära umbes ühe prügikoti täie riideid . Vaatasin kella 20 : 29 . Varsti peaks telekast üks hea film tulema . Panin tudukad selga . 

Tudukad : 

Y_large

Lippasin siis trepist alla . Võtsin köögist krõpsupaki ja jooksin sellega elutuppa . Klõpsasin teleka käima .


Varsti ühines minuga Melanie . Ta vaikis natuke aega, aga siis ütles ,, Mul on nii – nii suur uni, kas sa loeksid mulle unejuttu ? ’’ . Vaatasin tema poole . ,, Loomulikult ’’ vastasin .


Liikusime ülesse . Ta läks oma voodisse ja mina hakkasin talle juttu lugema . Peagi ta ka uinus, tema jaoks oli suht hilja ka . Lahkusin ta toast ja vaatasin telefoni . Mul oli üks uus sõnum, lootsin, et see on Jackilt . Avasin sõnumi : ...

1 comment:

  1. leidsin vead : saali (salli), saalinud (sallinud), vähepeal (vahepeal). Ma arvan et words pani need sõnad nii .. mul oli ka, kirjutasin breketid, ja words pani reketid :d lause oleks olnd siuke ; Ta naeratas ja ta reketid ilmusid nähtavale.

    Muidu nagu täiega hea, ootan huviga juba uut osa :) Am, muidu sa võid mu blogi : liskathedirectioner.blogspot.com pages'ite alt vaadata järjekaid, kui tahad. :D
    Aga jah, mulle sitaks meeldis see osa : )

    ReplyDelete